Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی براتی گفت: ۲۰ درصد تا اتمام فیلمبرداری فیلم سینمایی ماهی و برکه مانده است که در این بین پیشنهاد ساخت دو فیلم دیگر را دارم که در حال رایزنی هستم. ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۸ فرهنگی تلویزیون ، سینما و تئاتر نظرات

علی براتی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا در ارتباط با فیلم سینمایی ماهی و برکه گفت: این فیلم سینمایی بر اساس یک داستان واقعی ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی این مدت تلاش کردیم بهترین اتفاقات در آن بیفتد. 20 درصد از فیلمبرداری فیلم سینمایی «ماهی و برکه» باقی مانده است و بعداز آن وارد تدوین خواهیم شد که حسن حسن دوست تدوین این فیلم را انجام خواهد داد.

این کارگردان جوان درباره ساخت اولین فیلم سینمایی خود و همکاری با پیشکسوتانی همچون جهانگیر میرشکاری در بخش صدابرداری و حسن حسن دوست در تدوین اظهار داشت: یکی از نکات بسیار مهم که در ساخت این فیلم سینمایی برایم حایز اهمیت بود همکاری با چندی از بزرگان سینما بود که می تواند برای هر کارگردان جوانی به نوعی افتخار محسوب شود. کنار جهانگیر میرشکاری بودن برایم بسیار لذت بخش و حتی آموزنده بود.

وی افزود: فیلم سینمایی «ماهی و برکه» بهعنوان فیلم اول یک کارگردان می تواند اثری سخت و حساس باشد چرا که هم در شهرستان در شرایط سخت ساخته شد و هم واقعی بودن قصه مسئولیت سختی روی دوش من می کذاشت. البته که تا به این لحظه از آنچه که اتفاق افتاده راضی هستیم.

او درادامه با ابراز گله مندی از مدیران فرهنگی و ارشاد استان فارس عنوان کرد: متاسفانه در طی 50 سال گذشته فیلم سینمایی در این ابعاد و با این میزان از اهمیت آن هم به صورت تمام وقت در استان فارس ساخته نشده بود که به شدت مورد بی مهری مدیران فرهنگی و ارشاد و حتی هنری این استان قرار گرفتیم. آنها حتی برای گرفتن خبر هم که می تواند جزو بدیهات یک کار هنری باشد اقدام نکردند چه برسد به اینکه در پیش برد کار بخواهند کنار ما قرار بگیرند. جز تاسف خوردن برای چنین مدیرانی کاری نمی توان کرد.

براتی درباره با پروژ بعدی سینمایی اش گفت: پیش از این اثر سینمایی قرار بود فیلمنامه دیگری را بسازم در حال حاظر ساخت دو فیلمنامه پیشنهاد شده است اما چون تصمیمی نگرفتم نمی توان در موردشان توضیحی بدهم، اما آنها هم فیلمنامه های سخت و حساسی هستند که واقعا انتخاب را برایم سخت کرده اند، اما در تصمیم گیری عجله ای ندارم و تلاش می کنم بهترین انتخاب را برای فیلم بعدی خود داشته باشم. در موقعیت خاصی برای انتخاب فیلم بعدی ام هستم، اما به زودی دورخیزی میکنم و کار جدیدم را شروع خواهم کرد.

در خلاصه داستان «ماهی و برکه» آمده است: فیلم به زندگی مخترعی (علی یزدانی) در سه دوره کودکی، نوجوانی و جوانی او می پردازد. این مخترع در مسیر ساخت اختراعش دچار چالش هایی می شود که برای خانواده و اطرافیانش دردسرهایی را ایجاد می کند.

برخی از بازیگران این فیلم سینمایی که تا به این لحظه مقابل دوربین قرار گرفته اند، عبارتند از سعید آقاخانی، بهناز جعفری، علیرضا استادی، میرطاهر مظلومی، مهسا هاشمی، عبدالباسط رضایی، مهرناز احدیان، ساغر کیان راستی و امیررضا فرامرزی، مهدی فقیه و مهرانه بهنهاد.

دیگر عوامل فیلم سینمایی «ماهی و برکه» عبارتند از مدیر فیلمبرداری: مهدی ایل‌بیگی، برنامه ریز و دستیار اول کارگردان: مسعود میمی، تدوین: حسن حسن‌دوست، نویسندگان: مهدی نامجو، محمد صادق باقری و علی براتی، صدابردار: جهانگیر میرشکاری و مهدی ابراهیم زاده، طراح صحنه و لباس: سهیل میرسپاسی، مشاور کارگردان: سید حسین آزادی، طراح چهره پردازی: علی بهرامی‌فر، مدیر تولید: صادق ایزدخو، استوری بورد: علی امامزاده و حسین آزادی، فیلمبردار پشت صحنه: اصغر براتی، عکاس: امیر حق‌بر.

انتهای پیام/

R1356/P1356/S4,34/CT12 واژه های کاربردی مرتبط سینمای ایران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سینمای ایران سینمای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۱۹۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خزاعی: تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد / عدالت محوری در عرصه‌ی کارگردانی حرفه‌ای از همینجا آغاز می‌شود

رئیس سازمان سینمایی گفت: سینمای ایران به متفکرین جدید و اندیشه های نو و بدیع با دغدغه های ملی و دینی احتیاج دارد، فیلمسازانی که تفکر را درآثار شبه روشنفکری و جشنواره زده نمی داند و ارتباط با مخاطب نیز در دغدغه های آنها مشاهده می شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمدخزاعی رئیس سازمان سینمایی در بازدید از بنیاد سینمایی فارابی و شورای فیلم اولی ها با تقدیر از زحمات و تلاشهای بی وقفه اعضای شورای تایید صلاحیت فیلم سازان اول گفت ؛ امید بسیاری از جوانان و علاقمندان به فیلمسازی و سینما به همین شوراست و طبق گزارش هایی که از طرق مختلف به سازمان رسیده است این شورا با دقت و پویایی ، عملکردی شفاف و قابل دفاع را از خود به جا گذاشته و چهره های مستعد ، توانمند ، قابل اعتنا و آینده دار را به سینمای ایران معرفی کرده است .
رئیس سازمان سینمایی با اشاره به متقاضیان زیاد از اقصی نقاط کشور برای حضور در جمع حرفه ای فیلمسازان با توصیه ی اکید به اعضای شورای تایید صلاحیت فیلم سازان اول عنوان کرد ؛ آنچه اکنون در حال رخ دادن است تزریق نیروی جوان ، تازه نفس و با انگیزه به عرصه ی سینمای کشور است که سالیان طولانی در این بخش کمتر مورد توجه قرار گرفته اند بنده معتقدم سینماگران حرفه ای هم از این برنامه و راهبرد سازمان سینمایی استقبال می کنند و چنانچه هر کس با نگاه منصفانه به این مسیر نگاه کند قطعا نتیجه ی حاصله را تحسین خواهد کرد . شاهد ادعای بنده کارگردانان جدیدی ست که از همین شورا تاییدیه گرفته و وارد عرصه ی حرفه ای شده اند و در جشنواره های دو دوره ی گذشته جوایز مهمی کسب کرده اند. در کنار جوانان با استعداد و متعهد و آینده دار برای سینمای ملی کشورمان نباید از تجربه و تخصص پیشکسوتان غافل شویم ،سینمای ملی و اسلامی ایران برای توسعه در حوزه های مختلف ملی و بین المللی باید از همه ظرفیت های کشور بهره مند شود.
خزاعی در ادامه گفت:امسال برای حمایت از ده فیلم اولی البته فیلم های ارزان قیمت مبلغی را در بودجه فارابی مصوب کرده‌ایم که به صورت جدی تر حمایت از جریان نسل نو آغاز شود.
خزاعی در ادامه افزود: من به آینده و افتخارات بزرگ این نسل متفکر و متخصص و متعهد امیدوارم نسلی که درک بالایی از زبان تصویر دارد و شناخت خوب از مسائل کشور و از دغدغه های ملی دارد و تلاش خواهد کرد که افتخارات این کشور را در عرصه های داخلی و خارجی به تصویر کشد.سینمای ایران به متفکرین جدید و اندیشه های نو و بدیع با دغدغه های ملی و دینی احتیاج دارد، فیلمسازانی که تفکر را درآثار شبه روشنفکری و جشنواره زده نمی داند و ارتباط با مخاطب نیز در دغدغه های آنها مشاهده می شود.
راه اندازی و بررسی مجوزهای کارگردان اولی در حوزه تخصصی بدور از جریان سرمایه داری که قبلا بر این حوزه احاطه داشت و تعیین کننده بود.نوعی عدالت فرهنگی بر اساس کشف استعداد است.
در پایان خزاعی ضمن تشکر از شورا و مدیر عامل فارابی آقای زین العابدین خواست یک مراسم ویژه جهت معرفی به تهیه کننده ها و سرمایه گذاران و نهادهای تولید کننده برگزار گردد در این جلسه درباره پرونده یکی از متقاضیان به صورت نمونه بحث و بررسی شد و رئیس سازمان در جریان چگونگی ارزیابی ها و تصمیم گیری اعضای شورا قرار گرفت . این جلسه با حضور اعضای شورای تایید صلاحیت فیلم اولی ها ، مجید زین العابدین ، رسول صدرعاملی ، حبیب ایل بیگی ، محمدرضاعرب ، مجید اسماعیلی ، مهدی آذرپندار ، امیربوالی و روح الله سهرابی برگزار گردید . مسئولیت دبیری این شورا را فرزاد اژدری بر عهده دارد.

دیگر خبرها

  • محمد خزاعی مطرح کرد؛تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • رئیس سازمان سینمایی: تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • خزاعی: تشکیل شورا فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • تشکیل شورا فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • خزاعی: تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد / عدالت محوری در عرصه‌ی کارگردانی حرفه‌ای از همینجا آغاز می‌شود
  • بازیگر اخراجی‌ها کارگردان شد
  • پاسخ مرتضی‌علیزاده به منتقد «هفت»: سینما بر همه‌چیز مقدم است
  • بهره‌مندی ۱۲۳ شهر و ۲۴۶۹ روستای استان فارس از گاز
  • نظارت بر فیلم‌های خارجی و چند ابهام