Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-06@01:58:28 GMT

تق00000000

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۶۸۱۵۰

مری پاپینز متفاوت تر از الیورتوئیست و پیچیده تر  از بینوایان/ علی براتی طراح حرکت مری پاپینز

..................................... 
علی براتی طراح حرکت نمایش موزیکال مری پاپینز از نهایی شدن تمرین های این گروه حرکت خبر داد. گروه حرکت مری پاپینز یکی از اولین گروه های این موزیکال است که تمرین های خود را از فروردین سالجاری آغاز کرد و همچنان ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی براتی که بیشتر از بیست سال است به عنوان طراح حرکت فعالیت دارد، تعداد افراد گروه  فرم این نمایش را ۲۶ پسر، ۱۶ دختر و ۶ کودک اعلام می کند و درباره این تجربه جدید که قرار است، آبان ماه با کارگردانی احمد سلیمانی روی صحنه تالار وحدت برود، می گوید: حدود شش ماه است که با گروه حرکت در حال انجام تمرین ها هستیم و با اینکه بعد از دو تجربه در گروه حرکت الیورتوئیست و بینوایان به نظر می رسد باید با پروسه راحت تری روبرو باشیم اما این طور نیست بلکه  بسیار متفاوت و پیچیده تر از دو اجرای موزیکال قبلی است. 
طراح گروه حرکت موزیکال مری پاپینز با اشاره به طراحی جز به جز حرکت ها و توجه در تطابق و همراهی گروه حرکت با دو گروه آوازی و نمایشی اضافه می کند:" بازیگران اصلی در تمام تمرین ها حضور دارند و به همراه گروه حرکت تمرین های سخت و فشرده ای دارند.ضمن اینکه گروه حرکت تمرین های آوازی خود را دارد و سنگینی کار برای تمام اعضا بیشتر می شود.اما تجربه هایی که از دو کار قبلی به دست آمده و شیرینی پایان همه اجراهایی که داشتیم، این مرحله را بسیار آسان تر می کند."
براتی تصریح کرد: اعضای گروه حرکت که هر روز ساعت ها تمرین فشرده در سالن تمرین تالار وحدت دارند، در انجام صحیح  حرکت ها هستند که علاوه بر تمرینات مستمر با دقت نظر بیشتر تصحیح می شوند مثل شنیده شدن نتی فالش در یک ارکستر موسیقی.
علی براتی تالار وحدت را تالاری مناسب  برای اجرای موزیکال در شهر تهران می داند که موجب می شود کیفیت قابل توجهی از نمایش ارائه شود.
به گفته براتی گروه حرکت موزیکال مری پاپینز در کنار چهره های اصلی به تمرین های خود ادامه می دهند امیدوار به اجرایی موفق هستند چرا که معتقد است روی صحنه بردن چنین موزیکال هایی موجب قوت و بازشناخت دوباره گروه های حرکتی در ایران است. 
از دیگر ویژگی های مری پاپینز جلوه های ویژه بصری و میدانی است که فراز اسکندری و آرش آقابیگ طراحی می کنند. 
به گفته وی 
نسیم شجاعی، نیما سیاری، فائزه حسینی، ندا سیاس و رضا راد از جمله گروه بازیگران و میلاد محمدزاده، محسن لطیفی، آصف جاودانفرد، یونس حمزه لوئی، آرمان صلحی، محمد محسن شفیعی، مهیار ارجمندنیا، محمد ریاضت، سید مهدی باقری، فربد ولدی، رضا خاکی، دانیال ضیائی، میثم جبارزاده، محمدرضا خلج، محمد علی آقا اکبری، امید کفایتی، الکس ملک کرم، محمد حیدری، عباس جلالی پور و صادق مصطفی لو
و مارال قادری، نغمه رضائی، فاطمه سلیمانی، درسا ابوالفضلی، مونا صوفی، مریم زارعی، تکتم شاه تقی، رومینا ماهرویی، غزل علیپور، ستاره دهقان و فاطمه عبدالله زاده
اعضای گروه حرکت را تشکیل می دهند. 
موزیکال «مری پاپینز» اقتباسی آزاد از مجموعه داستان های مری پاپینز نوشته پاملا تراورس است که آبان ماه امسال با کارگردانی احمد سلیمانی و ترانه سرایی  و دراماتورژی محمدرضا کوهستانی روی صحنه تالار وحدت می رود.این موزیکال داستان دیدار پرستار کودکان «مری پاپینز» با خانواده ای است که باعث افتادن اتفاق های اسرار آمیزی در بین آنها می شود.

کد خبر 1300695

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ایران و آمریکا عربستان آرامکو محمدجواد ظریف دونالد ترامپ باشگاه استقلال ایالات متحده آمریکا باشگاه پرسپولیس وزارت خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۸۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده محققان از باد به عنوان ابزاری برای جابجایی اشیا

آفتاب‌‌نیوز :

این رویکرد جدید کار دست‌ورزی اشیا در فاصله دور را امکان پذیر می‌کند و می‌تواند با ربات‌ها ادغام شود تا به این ماشین‌ها انگشتان فرازمینی (ethereal) بدهد.

به گزارش تارنمای «تک‌اکسپلور»، دکتر «کوان ژو» از دانشگاه «آلتو» (Aalto) در کشور فنلاند که سرپرستی این تحقیق را برعهده داشت، در این مورد توضیح داد: جریان هوا یا باد همه جا در محیط زندگی ما وجود دارد و اشیایی مانند گرده گیاهان، پاتوژن‌ها، قطرات، بذر و برگ را جابجا می‌کند. باد همچنین در صنایع و در زندگی روزمره ما نیز استفاده شده است مثلا دستگاه‌ها بادی جارو کننده برگ با استفاده از باد برگ‌ها را جارو می‌کنند، اما تاکنون نتوانسته ایم جهت حرکت برگ‌ها را کنترل کنیم فقط می‌توانم برگ‌ها را با نیروی باد در یک جهت جمع کنیم.

اولین گام در دست‌ورزی اشیا با باد شناخت این مساله است که اشیا چگونه در جریان باد حرکت می‌کنند. برای این منظور، یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه آلتو هزاران نمونه از حرکت‌های اشیا در یک جریان هوای تولید شده را ثبت کرد و از این‌ها برای ساخت الگو‌هایی (templates) در مورد چگونگی حرکت اشیا روی سطح در یک جریان هوا استفاده کرد.

تحلیل‌های این محققان نشان داد که هر چند جریان هوا عموما بدون نظم است، اما با این حال به اندازه کافی منظم است که بتواند اشیا را به شکل کنترل شده در مسیر‌های مختلف حرکت بدهد حتی به سمت عقب و در جهت سر لوله‌ای (نازل) که باد از آن خارج می‌شود.

ژو در این خصوص توضیح داد: ما الگوریتمی طراحی کردیم که با دو موتور جهت جریان باد را کنترل می‌کند و جریان هوای تولید شده اشیا را در مسیر دلخواه حرکت می‌دهد. این الگوریتم کنترلی بطور مکرر جهت را تنظیم می‌کند تا از این طریق جریان هوا اشیا را در مسیر مورد نظر حرکت بدهد.

وی افزود: مشاهدات به ما اجازه داد تا از جریان هوا برای جابجا کردن اشیا در طول مسیر‌های متفاوت مانند مسیر دایره‌ای شکل یا حتی مسیر‌های به شکل حروف الفبا استفاده کنیم. این روش از لحاظ شکل و جنس اشیا بسیار تطبیق‌پذیر است و ما می‌توانیم جابجایی اشیاء تقریبا به هر شکلی که باشند را کنترل کنیم.

این فناوری هنوز نیازمند اصلاح و بهبود است، اما محققان نسبت به ظرفیت این رویکرد الهام گرفته از طبیعت خوشبین هستند. این روش می‌تواند برای جمع‌آوری نخاله و پسماند و همچنین در کار‌های پردازشی پیچیده در جایی که تماس فیزیکی ناممکن است مانند کار با مدار‌های برقی مفید و قابل استفاده باشد.

نتایج این تحقیقات در نشریه «سامانه‌های هوشمند پیشرفته» منتشر شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تجلیل از کارگرانی که چرخ تولید را به حرکت درآوردند
  • ادعای میرسلیم درباره حرکت اطرافیان خلخالی
  • سرخپوشان بعد از تمرین راهی قائمشهر شدند
  • آخرین تمرین پرسپولیس پیش از سفر به قائمشهر
  • ده هزار نفر «شازده کوچولو» را دیدند
  • ببینید | حرکت هماهنگ دختران شیرازی در کنسرت آقای خواننده
  • حادثه رانندگی در شهر هوره
  • حرکت فوتبالیست‌های اسپانیا در روز مادر
  • حرکت جالب صندوقدار برای ادب کردن مشتری (فیلم)
  • استفاده محققان از باد به عنوان ابزاری برای جابجایی اشیا